9 Mayıs 2013 Perşembe

Fethiye Satılık Daire Fethiye Satılık Ev

 


Fethiye ilçe merkezinden 5 km uzaklıktaki Çalış Plajı, yörenin önemli konaklama ve eğlence merkezlerinden birisidir. Hemen karşısında, Fethiye Limanının giriş kapısı sayılabilecek Şövalye Adası yer alır. Çalış Plajına Belediye otobüsleri ve dolmuşların yanı sıra, küçük dolmuş tekneleri ile denizden de ulaşım olanağının bulunması, tatilcilere büyük kolaylık sağlamaktadır.


Sıcak yaz günlerinin serin akşamlar, tatillerinde Çalış’ ta konaklamayı seçenlerin ayrıcalığıdır.  Çalış’ ın yaklaşık 6 km uzunluğundaki kumsalı, Akdeniz’ de 95 milyon yıldır yaşamlarını sürdüren ‘ caretta- carette’ kaplumbağalarının üreme alanı olarak da önem taşır. Mayıs ve Eylül ayları arasında geceleri plajın kumlarına çıkan kaplumbağaların bıraktıkları yumurtalar , doğa gönüllüleri ve ilgili kuruluşların çalışmaları ile sürekli olarak gözlem ve koruma altında bulunmaktadır.


Fethiye Satılık Daire, geniş bahçeleri ve önünde bulunan kocaman havuzuyla hayalinizi süsleyen bu yapılara göz atmadan geçmeyin. Fiyatlarındaki şaşırtıcı rakamları duyunca inanamayacaksınız.


Fethiye Satılık Ev, Üniversite ve turizm sayesinde kiralık bir çok daire bulmak mümkündür. Üstelik bir çoğu geniş m2 ye sahip ve yok fiyatına kiraya verilmektedir.



Fethiye Satılık Daire Fethiye Satılık Ev

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Temizlik Şirketleri
Beyoğlu temizlik şirketleri Şişli temizlik şirketleri Maslak temizlik şirketleri Beşiktaş temizlik şirketleri Güngören temizlik şirketleri Avcılar temizlik şirketleri