31 Temmuz 2013 Çarşamba

temizlik şirketleri


Ev temizliği hizmetinde esas olan müşteriyle, hizmet veren firmanın uyumudur. Ev sahibinin mobilyaları, kişisel zevki ve hijyen ihtiyacı ile bizim profesyonel birikimimiz birleşmektedir.

Ev temizliği; dayalı döşeli ev temizliği, tadilat sonrası ev temizliği, inşaat sonrası boş daire temizliği ve boş daire temizliği gibi gruplara ayrılmaktadır.

Dayalı döşeli ev temizliği yerinde koltuk yıkama

Mutfak, banyo, tuvalat, oda, yerinde halı yıkama
salon, balkon, yerler, camlar, duvarlar, tavan; yani evin bütün kısımları gözden geçirilir.

Mutfak temizliğinde isteğe bağlıtemizlik şirketleri
olarak dolapların içi boşaltılıp her bir ürün ayrı ayrı temizlenir; buzdolabı gibi temizliği zor olan beyaz eşyaların ve tüm beyaz eşyaların temizliği gerçekleştirilir; lavabo, eviye, tezgah temizlenir; duvarlar ve yerler silinir.

Banyo ve tuvalet temizliğinde; tüm sarıyer temizlik şirketleri
alan dezenfekte edilir; küvet, duşakabin, lavabo, klozet gibi mikrop olasılığı yüksek yerler özenle temizlenir; zamanla ya da dış etkenlerle sararan banyo aksanları beyazlatılır; fayanslar ilk günkü görünümüne kavuşturulur; kalan banyo aksanları hiçbir mikrop kalmayacak şekilde hijyene kavuşturulur.

Cam temizliğinde; pencere mermerleri,gaziosmanpaşa temizlik şirketleri
iç ve dış cam temizliği profesyonel elemanlarımız tarafından güvenle temizlenir.

Balkon temizliğinde; yer ve korkuluklar özenle temizlenir. beşiktaş temizlik şirketleri


Oda temizliğinde; müşterinin mobilyalarına özen gösterilir. beylikdüzü temizlik şirketi
Ev temizliği hizmetimizin önemli bir parçası olan oda temizliğinde vitrin, masa, koltuk, sehpa, etejer, dolaplar, gerekirse içleri boşaltılarak en ince yerlerine kadar temizlenir. Elektronik aletler dikkatle temizlenir.

Halı ve kilim temizliği de oda temizliğimizin bir parçasıdır.silivri temizlik şirketleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Temizlik Şirketleri
Beyoğlu temizlik şirketleri Şişli temizlik şirketleri Maslak temizlik şirketleri Beşiktaş temizlik şirketleri Güngören temizlik şirketleri Avcılar temizlik şirketleri